Schepen van Doeksen > Overige onderwerpen

Infrastructuur havens

<< < (45/49) > >>

Evert Jan:
De Noorderpier in Harlingen, een stukje lopen maar mooi zicht op de boten en aanlegplaatsen van Doeksen, en meer...

Wim Vink:
Per 1981 werd de huidige plek van de veerboten op West-Terschelling gerealiseerd.
Dit was toen het resultaat.
(Daarna is er nog heel wat gewijzigd :) )







foto's: © Wim Vink

Leen:
Las juist vandaag in de LC dat de Waddenpromenade in Harlingen wordt opgewaardeerd.
Wie weet meer?

Wim Vink:
Harlingen, Augustus 1982
(die groene LADA was van mij :) )







foto's: © Wim Vink

arthur:
De gemeente Harlingen is voornemens het lang parkeren in Harlingen openbaar aan te besteden. Nu nog worden de parkeerterreinen uitgebaat door particuliere zelfstandige Harlingers. Onlangs was er een kort geding dat één van deze Harlinger ondernemers Van der Meurs, tegen de gemeente heeft aangespannen, om te voorkomen dat het hele parkeren wordt uitbesteed.
Als aanbieder van de veerdiensten naar Terschelling en Vlieland is Rederij Doeksen geïnteresseerd in het aanbieden van de parkeerdiensten bij de veerhaven, aan de Skapendiek. Veel passagiers schijnen het lang parkeren als onderdeel van de overtocht en gaan er van uit, dat dit lang parkeren al door Doeksen wordt geëxploiteerd. De kwaliteit van de parkeerdienst heeft volgens Doeksen daarom een direct  effect op de kwaliteitsbeleving van de veerdienst.
"Wij zien mogelijkheden om die beleving te verbeteren als wij een full-service-dienst aan de passagiers kunnen geven. Daarom hebben wij een z.g. 'incidentele conclusie tot tussenkomst'  ingediend bij de rechtbank; hiermee willen we partij worden in die rechtszaak die nu dient tussen de gemeente Harlingen en Van Meurs en meedoen aan de openbare aanbesteding, zodra dit mogelijk wordt"...

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie