Schepen van Doeksen > Overige onderwerpen

Werfbeurten

<< < (14/56) > >>

Jan Leenstra:

--- Citaat van: iemke op 17 februari 2010, 13:40:51 ---zijn daar afspraken over gemaakt dan met Doeksen? Ik bedoel, wat er op dit forum wel en niet over geschreven mag worden? Dit is toch gezonde journalistiek?

--- Einde van citaat ---

nee hoor, geen afspraken, maar soms krijg je weleens inside information en dan kan het soms zo zijn dat het niet geplaatst wordt.

natureboy:
Op het oude betonningsvaartuig "Waddenzee" hing in het stuurhuis een bordje met daarop de uitspraak,

Mensen, die werken maken fouten.
Mensen, die weinig werken, maken weinig fouten.
Ik ken mensen die geen fouten maken.

Zolang fouten niet moedwillig worden begaan is het beter er als buitenstaander maar geen oordeel over te hebben. niemand vaart schade voor zijn lol.

Pieter

iemke:
Zo te zien gaat het ze lukken om de Friesland voor het weekend weer in de vaart te krijgen. Het roer wordt er op dit moment weer onder gezet. De schroef is al vervangen door de reserve schroef.

Wim Vink:

--- Citaat van: iemke op 18 februari 2010, 08:23:07 ---Zo te zien gaat het ze lukken om de Friesland voor het weekend weer in de vaart te krijgen. Het roer wordt er op dit moment weer onder gezet. De schroef is al vervangen door de reserve schroef.

--- Einde van citaat ---

De Midsland ligt op Ts al weer op haar eigen plekje. We mogen daarom aannemen dat de Friesland voor de 1e dienst van vrijdag terug is voor de hervatting van de dienst.

wd:
weet iemand welke boot
 er vaart als de MS Vlieland naar de werf toe moet?????????

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie